Ads by nuffnang

Monday, March 4, 2013

Neelofa dengan telefon bimbitnya di Morocco....

Hari ini entri yang paling ringkas dipenuhi
dengan gambar saja.

Letih seharian penggambaran di Pasir Putih, 
Kelantan bersama wartawan saya Wani untuk
merakamkan satu lagi perubahan kanvas
kehidupan keluarga Bersamamu terdahulu.

Sering saya katakan jika ada kemahuan pasti
akan membawa ke satu jalan perubahan.....
begitu juga kepada Mat Daud dan keluarga.....

Oklah berbalik kepada tajuk utama di atas.....
saya lampirkan beberapa keping foto 
pengacara Nona di Morocco iaitu Neelofa
dengan aksi telefon bimbit iphonenya......

Dia suka merakamkan fotonya sendiri dan
bila saya tanya kenapa....ini jawapannya.....

"Alaaaa kak...Lofa tak nak susahkan orang
lain... jadi baik Lofa ambik sendiri foto pakai
phone ni ........"

Sungguhpun Lofa mengambil gambarnya sendiri,
kehadiran rakan wartawan lain sentiasa
menfokuskan lensa kamera mereka di hadapan
Neelofa........

Aksi spontan... aksi bergaya...aksi serius.... 
apa apa pun bolehlah dik oii....



Ni ambil gambar atau nak tenguk rambut......

Biarlah depa menari... janji Lofa dapat merakamkan foto
berlatarbelakang penari berpakaian tradisional....

....alamak bateri dah low ke.......

Gaya mesti ada........

Bila bab membeli belah... lupa sekejap
ambil gambar sendiri....

Jom dik... kita ambil gambor ramai ramai.....

Bersama Sue(Staf Vida Beauty), Datuk Vida,
Bariah (Penerbit Nona) dan Lofa.....

7 comments:

  1. teringin nak jumpa Neelofa la kak Maz =)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,
    Comeynya dia...manis bergula!

    ReplyDelete
  3. salam kak maz,
    dlm banyak2 gambar.. gambar yg terakhir yg paling manis dan ayu..

    ReplyDelete
  4. aksi mcm mana sekalipun Neelofa ttp bergaya & photogenic

    ReplyDelete
  5. lame xjmpe pakcik jamal hassan..

    ReplyDelete
  6. salam nak tanye boleh dptkan contact student kat morocco tu ta, sb sya ada nak buat shooting kat sane...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...